Bezoek onze modelwoning op afspraak!

 We stellen ons graag aan u voor

 


NedBel Realisatie

NedBel_logoOnze visie op het ontwikkelen en realiseren van zorgvastgoed is dat dit pas succesvol kan zijn als alle stakeholders (bewoners, gemeente, omgeving, zorgpartner en ontwikkelaar) tevreden zijn. NedBel Realisatie ontwikkelt vastgoed voor de lange termijn waardoor locatie en kwaliteit van essentieel belang is.

VZW Wonen met Zorg

Deze beheersinstantie is verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie van Residentie De Schans. Zij zorgt o.a. voor een schriftelijke opnameovereenkomst, een interne afsprakennota en een kwaliteitshandboek conform de regelgeving en de erkenningsnormen. Zij garandeert de bewoners crisiszorg en overbruggingszorg. Zij heeft hiervoor een overeenkomst afgesloten met het Wit-Gele Kruis Antwerpen (afdeling Mol) als professionele zorgpartner. Tevens staat zij garant voor het onderhoud van de algemene delen van het gebouw.

De Woonassistent

Hij/Zij is hét aanspreekpunt voor de bewoners en zorgt voor een warm onthaal en verblijf van alle bewoners. Zo houdt hij/zij o.a. een medisch dossier bij van elke bewoner, worden er groepsactiviteiten binnenshuis maar ook buitenshuis georganiseerd, en coördineert hij/zij de zorg- en dienstverlening aan de bewoners. Ook staat hij/zij ter beschikking voor de bewoners voor lichte administratieve ondersteuning.

Wit-Gele Kruis Antwerpen (afdeling Mol)

wittekruisWij willen patiënten de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden. We organiseren toegankelijke, kwaliteitsvolle en menswaardige thuisverpleging met aanvullende diensten en realiseren zo individuele totaalzorg op maat.

De vrijwilligers

Heeft u ook zin en tijd om ons Koffie & Theehuisje mee uit te baten? Wilt u meehelpen bij het organiseren van diverse leuke activiteiten? Laat het ons weten! Wij hopen u te mogen verwelkomen.