Bezoek onze modelwoning op afspraak!

 We stellen ons graag aan u voor.

 


NedBel Realisatie (de ontwikkelaar)

NedBel_logoOnze visie op het ontwikkelen en realiseren van zorgvastgoed is dat dit pas succesvol kan zijn als alle stakeholders (bewoners, gemeente, omgeving, zorgpartner en ontwikkelaar) tevreden zijn. NedBel Realisatie ontwikkelt vastgoed voor de lange termijn waardoor locatie en kwaliteit van essentieel belang is.

VZW Wonen met Zorg (de beheerinstantie)

Verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie van Residentie De Schans. Zij zorgt o.a. voor een schriftelijke opnameovereenkomst, een interne afsprakennota en een kwaliteitshandboek conform de regelgeving en de erkenningsnormen. Zij garandeert de bewoners crisiszorg en overbruggingszorg. Zij heeft hiervoor een overeenkomst afgesloten met het Wit-Gele Kruis Antwerpen (afdeling Mol) als professionele zorgpartner. Tevens staat zij garant voor het onderhoud van de algemene delen van het gebouw i.o.m. de syndicus.

Astrid (de woonassistent) 

Astrid (bachelor verpleegkundige van achtergrond) is hét aanspreekpunt voor de bewoners en zorgt voor een warm onthaal en verblijf van alle bewoners. Zo houdt Astrid van elke bewoner een medisch dossier bij, organiseert ze groepsactiviteiten binnenshuis maar ook buitenshuis en coördineert ze (indien een bewoner dit wenst) de nodige zorg- en dienstverlening aan de bewoner. Ook staat ze ter beschikking voor de bewoners voor lichte administratieve ondersteuning (denk hierbij aan het uitzoeken van financiële tegemoetkomingen, het regelen van een hulpmiddel etc.).  Astrid is er dan ook voor de bewoner en/of zijn/haar familie!

Wit-Gele Kruis Antwerpen (afdeling Mol)

wittekruisWij willen de bewoners de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden. We organiseren toegankelijke, kwaliteitsvolle en menswaardige thuisverpleging met aanvullende diensten en realiseren zo individuele totaalzorg op maat.

De vrijwilligers

Heeft u ook zin en tijd om onze bistro mee uit te baten? Wilt u meehelpen bij het organiseren van diverse leuke activiteiten? ….. Laat het ons weten!  U bent van harte welkom!