Bezoek onze modelwoning op afspraak!

“U hebt als bewoner alles binnen handbereik”

 

Bij Residentie De Schans kan u genieten van talrijke voorzieningen in eigen huis, zoals bij ons eigen Koffie & Theehuisje. Dit is dé plek om uw dag al goed te beginnen. In de ochtend kunt u hier samen met uw medebewoners genieten van een lekker ontbijt met een kopje koffie of thee. In de middag/avond kan u zelfs aperitieven aan de bar of op het terras. Een kleine kaart is beschikbaar. Op gepaste momenten zal het “Koffie & Theehuisje” ook open zijn voor andere Mollenaars denk bijvoorbeeld bij de wekelijkse dinsdagmarkt en de dierenmarkt op zondag.

Ook is er de algemene ontspanningsruimte, De Living. Dit is de gemeenschappelijke “woonkamer” die enkel toegankelijk is voor de bewoners. Hier kan u zich individueel ontspannen door bijvoorbeeld een goed boek te lezen aan de gashaard. Of u kan hier in alle rust eens bijpraten met de medebewoners, gezamenlijk tv kijken of gezamenlijk kaarten. Hier kan u ook, indien u dat wenst, samen eten met uw medebewoners. In de zomer kan men genieten van de zon achter op het terras.

Het “Koffie & Theehuisje” en/of “De Living” zijn (op verzoek) ook beschikbaar voor (privé)feestjes, vergaderingen etc.

Er is een gemeenschappelijke wasserette met strijkatelier aanwezig. De beheersinstantie zal deze voorzien van enkele wasmachines en droogkasten die de bewoners op elk gewenst moment kunnen gebruiken via jetons. Tevens zullen er strijkplanken ter beschikking zijn.

Voor de sportievelingen onder ons is er een eigen fitnesshoek voorzien met hometrainers.

Via het diensten- of hotelmenu voorzien we uw behoeften verder op maat.

Andere (zorg)voorzieningen op wandelafstand

Gaat u voor een assistentiewoning in Residentie De Schans, dan kiest u voor wonen in het “hartje” centrum van Mol. Dit heeft tal van voordelen voor u onder andere op medisch vlak. Zo ligt uw woning op wandelafstand van andere zorgvoorzieningen, zoals het Heilig Hartziekenhuis, Woonzorgcentrum De Witte Meren, De Oogkliniek, Woonzorgcentrum & Serviceflats Ten Hove, verschillende dokterspraktijken alsook het afdelingskantoor Mol van het Wit-Gele Kruis Antwerpen.

Verblijven in het centrum van Mol heeft uiteraard nog andere voordelen. Zo bevindt Residentie De Schans zich achter het Rondplein, de meest centrale en grootste publieke parking in Mol centrum. Hier vindt elke dinsdag de wekelijkse markt plaats en op zondag de bekende dieren- en boerenmarkt. Uw assistentiewoning ligt ook op wandelafstand van andere meer algemene voorzieningen zoals horecazaken, de winkelstraten, het lokaal dienstencentrum en tal van andere belangrijke faciliteiten.

Residentie De Schans heeft tevens een bushalte voor de deur, ideaal voor als u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. En het treinstation? Dat bevindt zich op amper 400 meter van uw woning!