Bezoek onze modelwoning op afspraak!

“U voelt u meteen op uw gemak”

 

Bij Residentie De Schans zijn er geen (eindeloze) lange gangen met weinig daglichtinval en woningen aan beide kanten van de gang.  Zo is er alleen op de begane grond een verbindingsgang voorzien tussen de 2 traphallen/liften op de 2 hoekpercelen, met veel daglicht en zit/rustpunten en met woningen aan slechts één kant van de gang. Op de verdiepingen zijn er per traphal/lift maximum 5 woningen.

Ook is er geen “koele of kille” gemeenschapsruimte aanwezig maar een gezelschapsruimte die gezellig wordt ingericht met “warme” materialen waar het fijn is om te vertoeven. Comfort is dan ook juist één van de troeven bij Residentie De Schans.

De woningen zijn getoetst op ergonomie en worden functioneel ingericht. Niet alleen heerst er een huiselijke sfeer van “samen zijn en samen genieten” maar is er ook rekening gehouden met het gebruiksgemak van de bewoners. Denk bijvoorbeeld aan verhoogde stopcontacten en verlichting via bewegingssensoren.

De bewoner kan kiezen uit diverse woonoppervlakten (ca. 65 m2/ca. 75 m2/ca. 95 m2). De individuele berging is groot (ca. 3-4 m2) en de badkamers worden veilig ingericht met een antislipvloer, inloopdouche en handgrepen.

Inspraak in keuze van hoogwaardige materialen is (nog) mogelijk voor de individuele woning.

De bewoner geniet van de grootst mogelijke vrijheid en kan zelf de zorg en haar verstrekker kiezen. Residentie De Schans brengt de zorg enkel in het bereik van haar bewoners die er een beroep op kunnen doen. De bewoner behoudt hierin volledige keuzevrijheid.

U hoeft enkel nog maar uw eigen meubilair mee te nemen om er uw eigen “thuis” van te maken.