Bezoek onze modelwoning op afspraak!

1 maart 2016

Intentieverklaring tot samenwerking met Wit-Gele Kruis Antwerpen

Op 1 maart 2016 hebben het Wit-Gele Kruis Antwerpen (WGKA) en de beheersinstantie van Residentie De Schans (VZW Wonen met Zorg) een intentieverklaring ondertekend tot samenwerking inzake de aansluiting van een noodoproepsysteem in de assistentiewoningen van Residentie De Schans op de zorgcentrale van het Wit-Gele Kruis. Het Wit-Gele Kruis verbindt er zich daardoor toe zijn zorgcentrale, bemand door ervaren verpleegkundigen, ter beschikking te stellen voor de bewoners wonend in Residentie De Schans.

Tevens is de intentie vastgelegd voor de organisatie van crisiszorg en overbruggingszorg. Het Wit-Gele Kruis zal zich engageren om zo snel mogelijk crisiszorg te verlenen aan de bewoners van Residentie De Schans en zal garant staan voor overbruggingszorg (zorgverlening aan de bewoner totdat hij/zij eventueel zijn eigen zorgverlener heeft gekozen).

Door deze samenwerkingsovereenkomst streeft de beheersinstantie van Residentie De Schans naar een optimale zorgverlening voor haar bewoners. Het Wit-Gele Kruis Antwerpen is een professionele zorgpartner met jarenlange ervaring in de thuisverpleging.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met :

Wit-Gele Kruis Antwerpen : Elise Torfs (projectverantwoordelijke zorgtechnologie; 014- 24 24 45) en/of Ingrid Van Regenmortel (afdelingshoofd WGKA Mol; 014- 31 37 80).

VZW Wonen met Zorg : Francois Ligtvoet (dagelijks bestuurder; 014- 960 590)