Bezoek onze modelwoning op afspraak!

22 april 2016

Indiening Stedenbouwkundige vergunningsaanvraag voor 32 assistentiewoningen

Op 22 april jl. heeft architect Raf De Backer, van De Backer Architecten uit Geel, namens projectontwikkelaar NedBel Realisatie een stedenbouwkundige vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Mol voor de realisatie van 32 assistentiewoningen (voorheen serviceflats) op de hoek Gasthuisstraat- Edmond van Hoofstraat – Schansstraat te Mol.

Het project, Residentie De Schans genoemd, bevindt zich tegenover het H. Hartziekenhuis Mol en op wandelafstand van het Rondplein, het station en de winkelstraten. Het betreft een kleinschalig woon-en zorgproject (slechts 32 assistentiewoningen) waarbij het accent zal komen te liggen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de bewoners.

Naast haar ideale ligging in het centrum van Mol en haar kleinschaligheid zijn ook het comfortabel wonen en de zorgovereenkomst met het Wit-Gele Kruis Antwerpen (afdeling Mol) absolute troeven voor deze Residentie.

Op de begane grond is er voor de bewoners een grote ontspanningsruimte voorzien o.a. met een terras, een fitness-hoek en een wasserette & strijkatelier. Op de hoek Gasthuisstraat-Edmond van Hoofstraat komt er een gezellig “Koffie & Theehuisje” met terras voor de bewoners en andere Mollenaars. Ondergronds bevindt er zich een parkeerkelder met autostaanplaatsen, een fietsenstalling met oplaadcontacten en privé bergruimtes.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Francois Ligtvoet (NedBel Realisatie; 014-31 49 59 of francois@nedbel.com)